Iverpanovi Organoidi budućnost su uređenja doma: Prirodne, a tako chic, ove površine dobile su novi look
Organoidi su izrađeni od prirodnih vlakana i smola bez štetnih dodataka. Sad su dostupni i u očaravajućim novim kombinacijama
Kakav fenomenalan spoj - tjestenina i vino! No kako odabrati najbolju kombinaciju?
Tjestenina i vino… Mmmmm, ovo je uistinu duo iz snova, bilo da je riječ o romantičnom spoju kod kuće ili gledanju omiljene serije u najudobnijoj trenirci nakon napornog dana. Oni kojima su svaka tjestenina i svako vino dobri reći će da su kombinacije za spajanje ovog jela i pića bezbrojne, no stručnjaci smatraju da postoje neke sorte vina koje jednostavno bolje “klize” uz određena jela s tjesteninom.
Ako želite oduševiti svoje nepce, ali i impresionirati goste koji vam stižu na večeru, pokušajte spojiti ova vina s ovim jelima s tjesteninom
Koje će vino najbolje ići uz koje jelo ovisi o više faktora, od težine i okusa umaka, vrste i oblika tjestenine te same sorte i okusa vina, a premda vam se na prvu ovakvi prijedlozi mogu činiti beznačajnima, stručnjaci iz svijeta kulinarstva tvrde da pravi spoj vina i jela može napraviti nevjerojatnu razliku.
Zašto ih ne poslušati?
Tjesteninu s bolognese umakom ili lasagne spojite s Chiantijem
Špagete s umakom od rajčice spojite s Merlotom, Sangioveseom ili Chiantijem
Cacio e pepe ide sa Sauvignonom Blanc ili Rose
Farfalle Primavera izvrsno idu s Pinotom Grigio
Tagliatelle i ragu spojite s Cabernetom Sauvignon
Pesto Rigatoni sljubite sa Sauvignonom Blanc ili Vermentinom
Pasta Vongole izvrsno ide s Proseccom
Penne ala Vodka jedite uz vina Barbera, Chianti Classico ili Primitivo
Bon apetit!