Iverpan i Atlas Concordea predstavljaju novi showroom u kojem ćete pronaći najljepše pločice
Novi showroom rezultat je dugogodišnje suradnje tvrtke Iverpan i grupacije Atlas Concordea
Što se jelo i pilo na najglamuroznijoj HELLO! božićnoj večeri u Mime’s Trattoria II?

U čarobnom ambijentu zagrebačkog Bundeka, HELLO! Magazin okupio je poznate uz blagdansku gala večeru punu vrhunske gastronomije, elegantnih okusa i nezaboravne prosinačke atmosfere.
HELLO! Magazin, uz podršku generalnog partnera INA, priredio je nezaboravnu blagdansku gala večeru u zagrebačkom restoranu Mime’s Trattoria II. U intimnom i elegantnom ambijentu, večer je okupila brojne poznate osobe, prijatelje brenda i zaljubljenike u estetiku, vrhunsku kuhinju i inspirativne priče. Atmosfera je bila upravo onakva kakvu prosinac nosi — topla, svečana i iskrena, oplemenjena smijehom, druženjem i gastronomijom na najvišoj razini.

Blagdanska večera započela je nizom sofisticiranih predjela koja su gostima odmah otkrila zašto Mime’s Trattoria uživa status jedne od omiljenih zagrebačkih adresa. Služeni su:
Beef tartar s aromatičnim maslacem i toplim pizza kruhom
Burratina s rajčicom, bosiljkom i aceto kremom
Pizza kruh alla soparnik
Crème fraîche u savršeno izbalansiranoj kombinaciji s odabranim zalogajima

Okusi su bili svježi, profinjeni i savršeno uklopljeni u blagdanski ugođaj. Domaća tvornica omiljenih slastica “Baš te kiflice” pobrinula se za to da svaki gost, već na prvi zalogaj, osjeti toplinu i mirise djetinjstva – onaj poznat, utješan okus koji vraća u bezbrižne dane.

U glavnom dijelu menija gosti su mogli birati između tri dojmljiva kulinarska izdanja:
Sporo pečena teletina poslužena uz krumpir i sezonsko povrće – mekana, aromatična i puna dubine okusa
Sous vide juneći obrazi u umaku od vina i povrća, uz njoke na maslacu – pravi comfort food na visokoj razini
Risotto Mime’s s kraljevskim kozicama, šafranom i tartufatom te miješanom salatom – elegantno jelo s mediteranskim karakterom i luksuznom aromatikom

Svako je jelo nosilo potpis vrhunske kuhinje i kreativnosti chefa restorana, a gosti su ga pratili samo uz riječi oduševljenja.

Za desert, Mime’s Trattoria II pripremila je selekciju luksuznih kolača s potpisom chefa, a posebnu pažnju privukle su i efektne Čoko Jagodice – svježe jagode u savršeno hrskavoj čokoladnoj glazuri.

Okusi večere dodatno su zasjali zahvaljujući pažljivo odabranim pićima:

Pjenušac Villa Sandi – Miva, koji je večeri dao dozu elegancije
Lemonish, svježe piće citrusnih nota idealno za proslave
HELL Energy, koji je pratio dinamičnu i veselu atmosferu večeri

Svaka čaša dodatno je naglasila živahnost, druženje i blagdanski duh.


Ovu smo čarobnu večeru organizirali zahvaljujući iznimnoj podršci:
VICHY, Jana Nails, INDITEX (Zara), Laura kozmetika, Radix kozmetika Hrvatska, Keune, Sport Vision, Buzz, Ziaja, Clarus Acta, HG Spot, Wiip, Teoxane, Bolton Croatia, Kaufland, Lisca, Atlantic Grupa, Lemonish, BoomBox, MPearls, L’Adria, HELL, Sespo, Biologique Recherche, Olival, Sagas, Vital Proteins, Mirjana Mikulec, FOREO, OPG Rossi, HAWE, IROHA Nature, Galvanina, MIVA galerija vina i Villa Sandi.
