Iverpan i Atlas Concordea predstavljaju novi showroom u kojem ćete pronaći najljepše pločice
Novi showroom rezultat je dugogodišnje suradnje tvrtke Iverpan i grupacije Atlas Concordea
Gotovi za manje od sat vremena, izgledaju kao iz restorana, a okus im je još bolji.

Želite nešto ukusno i gotovo za sad vremena? Pečeni fondant krumpir idealan je odgovor.
Kombinira ono najbolje: mekanu, gotovo kremastu unutrašnjost, hrskavu zlatnu koricu i bogat miris maslaca i svježeg timijana. Savršen je za brzinski večernji obrok ili kao prilog koji će zasjeniti glavno jelo, bez ijednog trenutka provedenog u stresu oko štednjaka.
Količina: za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 5 minuta
Vrijeme pečenja: 25 minuta
Cijena: povoljno
800 g krumpira narezanog na tanke ploške
50 g otopljenog maslaca
1 žličica svježeg timijana
Sol i papar
Zagrijte pećnicu na 200 °C.
Pomiješajte ploške krumpira s maslacem, solju i paprom.
Posložite ih u kalup za kruh obložen papirom za pečenje, pritom svaki slojevito premažite maslacem.
Dobro utisnite i pokrijte aluminijskom folijom, pa pecite 20 minuta.
Uklonite foliju i pecite još 5 minuta da se gornji sloj lijepo zapeče.
Izvadite iz kalupa, narežite i pospite svježim timijanom prije posluživanja.
Odlično se slaže s osvježavajućom salatom od rikole.
Ovaj tekst napisan je od strane Cuisine et Vins de France, a objavljen je na portalu Marie Claire Francuska.