Dharma Yoga Zagreb jedno je od vodećih mjesta za promicanje joge i holistički pristup životu
Joga i holistički pristup idealno se mogu integrirati u urbano okruženje, nudeći put prema unutarnjem miru, ravnoteži i zdravlju
Mi ga jedva čekamo isprobati, a vi?

Doručak je najvažniji obrok dana, pa smo zato uvijek u potrazi za jednostavnim receptima koji će nas dugo držati sitima, a pritom su nevjerojatno ukusni. Naravno, na pamet nam odmah pada mnogima omiljen francuski tost. Klasičan recept za ovaj popularan obrok najčešće podrazumijeva kriške kruha umočene u kremastu smjesu od jaja, šećera i mlijeka, koje zatim pržimo na tavi dok ne postignemo željenu dozu hrskavosti.
Ipak, ovoga puta pronašli smo još slasniju verziju koju će obožavati svi ljubitelji slatkog, a jednako je jednostavna za pripremu kao i original.

Da, ova inovativna verzija francuskog tosta inspirirana je kombinacijom badema i meda, a iza takozvanog Bee Sting recepta stoji Patty Catalano s poznatog portala The Kitchn. Umjesto tradicionalne smjese koja sadrži bijeli šećer i mlijeko, Bee Sting varijanta koristi med kao glavni zaslađivač, dok se kruh oblaže listićima badema koji osiguravaju dodatnu aromu i savršenu hrskavost svaki put.
Ipak, važno je imati na umu da će rezultat biti najbolji ako koristite “jače” kriške kruha, poput pletenice challah, jer običan bijeli kruh neće upiti smjesu jednako dobro. Kako biste ga što prije mogli isprobati, u nastavku donosimo detaljan recept za najukusniji Bee Sting francuski tost.

Sastojci