Biobaza predstavila neodoljivu kozmetiku Adriatic Heritage Collection
Biobaza i BIPA predstavljaju petu jubilarnu Adriatic Heritage kolekciju
Priprema se dok kažete "keks", a okus je nevjerojatan...
Ljeto je vrijeme kad se okrećemo bobičastom voću, a ove sezone višnje su na vrhu liste nezaobilaznih sastojaka za osvježavajuće i profinjene deserte. Slavni časopis “Better Homes & Gardens” anketirao je 26 stručnjaka iz cijelih Sjedinjenih Američkih Država pa donio jasan zaključak: Sour Cherry Affogato desert je ljeta 2025. godine.
Riječ je o kremastoj poslastici u kojoj su višnje u središtu pozornosti, donoseći osvježenje i idealan balans slatkoće i kiselosti. Ovog ljeta sve se vrti i oko sladoleda, koji smo već mogli vidjeti i u kampanjama luksuznih parfemskih kuća poput Jo Malone London, pa ne čudi da je stekao popularnost i u kulinarskom svijetu.
@better.homes.and.gardens Cherry, meet espresso (and ice cream) 🍨🍒 #dessert #affogato #cherries
“Mekan sladoled, klasičan tvrd sladoled i gelato nude savršen spoj teksture i temperature – kremasti su, hladni i taman toliko raskošni koliko treba. Uz to su i vrlo svestrani, što kuharima omogućuje poigrati se okusima i formama. To je kao prazno platno za kreativnost i trenutak užitka u jednom”, rekao je slavni kuhar Richard Sandoval za spomenuti časopis.
Za pripremu je potrebno svega pet minuta, a za najbolji okus preporučuje se da desert odstoji u hladnjaku barem sat vremena.
Priprema:
Uživajte!