Iverpan i Atlas Concordea predstavljaju novi showroom u kojem ćete pronaći najljepše pločice
Novi showroom rezultat je dugogodišnje suradnje tvrtke Iverpan i grupacije Atlas Concordea
Ovaj preukusan “finger food” recept odmah smo morali uvrstiti na blagdansku listu favorita!

Blíži nam se vrijeme blagdana, što znači da smo u neprestanoj potrazi za poslasticama u kojima ćemo uživati tijekom blagdanskih druženja i opuštenih večeri. Naravno, pritom želimo da recepti budu brzi i jednostavni, a u središtu kojih će se naći – pjenušac. Jedan takav ovih dana pronašli smo kod influencerice Kayle Gresh, a njegov nas je naziv toliko oduševio da smo ga odmah morali uvrstiti u našu blagdansku listu favorita. Evo kako pripremiti najukusniji prosecco grapes!
Ako tražite recept koji kombinira savršenu dozu slatkoće i pjenušavosti, prosecco grapes idealan je odabir za vas. Naime, riječ je o minimalističkom snacku koji spaja grožđe i pjenušac, uz završni sloj šećera koji ga pretvara u stvarno slatku poslasticu koju možete poslužiti u elegantnim staklenim čašama za desert ili pjenušac.
U posljednje vrijeme mnogi ovaj poznati recept dodatno podižu dodavanjem votke, koja pruža nešto jaču aromu, a upravo smo takvu verziju pronašli kod slavne influencerice Kayle Gresh. Iako je vrlo jednostavan za pripremu, važno je napomenuti da, kako biste postigli najbolji okus, morate uračunati do osam sati namakanja tijekom kojih će se grožđe u potpunosti natopiti. U nastavku donosimo recept za najukusniji “desert sezone”!
@kaylagresh prosecco grapes ~ perfect holiday party treat 🍇🍸🍾🎁#christmas #cocktails #cocktail #holiday #holidays #holidayseason #christmasideas #holidaytreats #christmasseason #holidayparty #viral
1. Operite grožđe i stavite ga u veliku zdjelu do vrha.
2. Prelijte grožđe s dvije čaše prosecca i zatim napunite do vrha s 45 mililitara votke.
3. Pokrijte zdjelu i ostavite u hladnjaku 6–8 sati kako bi grožđe upilo pjenušac i alkohol.
4. Nakon što je odstajalo, dobro ga ocijedite, a zatim uvaljajte svaku bobicu u šećer dok se ne stvori ravnomjeran šećerni sloj.
6. Poslužite u čašama i uživajte!